Слави Трифонов: Моят приятел Цветан Недялков оцеля след взрив на батерия

1
Шоуменът разкри, че в дома на неговия колега е избухнал пожар след взрив на батерия на електрическа тротинетка
Шоуменът разкри, че в дома на неговия колега е избухнал пожар след взрив на батерия на електрическа тротинетка Снимка: Шоуто на Слави

Шоуменът разкри, че в дома на неговия колега е избухнал пожар след взрив на батерия на електрическа тротинетка

Слави Трифонов разкри, че пожара, предизвикан от батерията на електрическа тротинетка, за който писахме по-рано днес, се е случил в апартамента на неговия приятел Цветан Недялков.

Шоуменът сподели информацията, за да ни "отправи сигнал за внимание, когато купувате такива устройства".

Ето какво гласи постът му в социалните мрежи:

"Днес е голям ден. Днес е изключителен ден. Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия.

Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Взривът избива прозорците и подпалва апартамента. Но, благодарение на късмета, на Бог, или на който там пише какво да се случи на всеки един от нас, моят колега и приятел и велик китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави. Ако им се беше случило нещо, направо не знам какво щях да направя.

Пиша тези редове, за да ви отправя сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Дора Петрова
    Слуга на народа, Николай Костадинов, ще ти дойда на гости в офиса!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари