Слави Трифонов: Имате представители в 49-ото НС, които ще налагат контрол

1
Слави Трифонов се обърна към своите избиратели с видео в профила си във фейсбук
Слави Трифонов се обърна към своите избиратели с видео в профила си във фейсбук Снимка: Facebook

Слави Трифонов се обърна към своите избиратели с видео в профила си във фейсбук

Обръщението на Слави Трифонов започва с благодарност към тези, които са гласували за ИТН. При обработени 99,58% протоколи в РИК в страната това са 103 508 души, а в чужбина - 8 815. Това дава на партията на Слави Трифонов около 4,12% подкрепа.

"Лоялността е най-важното в общуването между хората. Лоялността е избор. Лоялността и доверието. Благодаря и от името на моите колеги! Всички работихме заедно - ние и вие! И сега вие ще имате представители в 49-ия парламент, които ще налагат контрол, защото тези, които са в парламента, трябва да бъдат контролирани от вас. А ние сме вашите представители", казва Трифонов във видеото, обръщайки се към избирателите си.

"Благодаря ви още веднъж. Аз лично оценявам всичко, което вие направихте", допълва лидерът на "Има такъв народ" и завършва с превърналите се в традиционни за него думи: "За мен е чест".

Партията не успя да прескочи бариерата за 48-ото Народно събрание, като социолозите даваха прогнози, че това ще направи не ИТН, а "Левицата".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Анонимен
    Офффф, пак ли тези?
  • 2
    5
    До АМСАЛАК
    Не бих нарекъл 111000 българи дебили. А така или иначе всички ще умрем, включително и този, който се самоопределя като амсалак в предходния коментар.
  • 3
    4
    До 2
    Амсалак, какви обещания е изпълнил чалгаджията? Да изпрати двама космонавти в космоса ли? Слави го има защото има дебили като теб. Умреш ли ти, умира и Трифонов!
  • -1
    3
    Конкурент
    Успех, русенци! Завиждам на ентусиазма на русенската организация на ИТН. Русе ви обича и скоро ще го видите отново.
  • -2
    2
    Симпатизант
    Така е, тези които стоят зад обещанията си отново са обречени на успех. Дори по- сериозен от предишния.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари