Слави тормози момичетата от "Магаданс" да слагат силикон

0
Нов скандал е напът да се разгори в „Шоуто на Слави”
Нов скандал е напът да се разгори в „Шоуто на Слави”

Нов скандал е напът да се разгори в „Шоуто на Слави”, разкриват пред ПИК хора от екипа му. Този път под ножа на Слави Трифонов са балерините му от „Магаданс”, които са сред най-пострадалите от лютия му нрав. Дългия не спирал да ги тормози да пазят диети и да спортуват, за да поддържат фигури като на манекенки. Освен това следял изкъсо как се грижат за външния си вид и всяка промяна на прическа или друга интервенция, трябвало първо да бъде одобрена от него.

Сега обаче Слави стигнал доста с изискванията си към момичетата. Трифонов намекнал, че всички трябва да помислят за уголемяване на твърде малките си естествени бюстова, като щедро обявил, че той ще финансира намесата на пластичните хирурзи, при условие, че подпишат с него договор да не напускат предаването му.

Слави вече няколко пъти намеква, че в това отношение нашите момичета са доста зле и ако са с по-големи бюстове, ще привличат погледа на зрителите. Сега явно е решил, че трябва да се оперират преди концерта и подхваща темата през ден”, обясняват от екипа на Дългия. Част от танцьорките от „Магаданс” приемали на драго сърце идеята да се тунинговат, но повечето били скандализирани от ултиматума на шефа си и били категорични, че ще му се противопоставят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари