Слави два пъти го цензурират, но не напуска?!

0
Сигурно ако го цензурират трети път ще даде пак пресконференция и ще си чака четвъртото цензуриране
Сигурно ако го цензурират трети път ще даде пак пресконференция и ще си чака четвъртото цензуриране

"Ако не харесваш работодателя си просто напускаш! Ако работодателя ти те цензурира напускаш и даваш пресконференция! Преди години БТВ се опита да цензурира "Господарите" и ние си разтрогнахме договора, напуснахме БТВ и дадохме пресконференция! За това естествено се иска доста смелост! Слави два пъти го цензурират той втори път ще дава пресконференция, но не напуска!:)
Сигурно ако го цензурират трети път ще даде пак пресконференция и ще си чака четвъртото цензуриране за да си даде четвъртата пресконференция!:))"

Това сподели в социалната мрежа Маги Халваджиян по повод спирането на "Шоуто на Слави" за 2-ри път. След като се разрази дискусия по темата, Маги пусна 2-ри пост, чрез който сподели, че недоумява защо Слави все още стои в БТВ.

"Понеже стана интересна дискусия, ще опитам да го обясня по-просто ! Да предположим, че Слави не си поплюва и обича винаги да казва истината! Бтв не харесват неговата истина и го цензурират! Вече втори път! По тази логика те ще го цензурират винаги когато си поискат! А от това следва, че Слави никога няма да може да работи така както той иска! Моя въпрос беше: Защо за бога не си скъса договора и не си тръгне? Да даде пресконференцията и да разберем истината! Истината рано или късно излиза наяве! Ако Бтв са нарушили договора -веднага да ги съди! Ако остане в Бтв значи трябва да е наясно, че няма да може да казва истината ,защото ще го цензурират! Защо тогава да стои там?!?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари