Слави Ангелов: Едно много смело семейство ме спаси!

1
Един ден ще знам кой и защо организира нападението срещу мен, заяви журналистът
Един ден ще знам кой и защо организира нападението срещу мен, заяви журналистът Видео: NOVA

"Нямам отговор на въпроса кой и защо е организатор на нападението срещу мен. Независимо дали МВР и прокуратурата ще достигнат до тях, аз знам, че един ден ще знам тези отговори".

Това заяви пред NOVA в телефонно интервю журналистът Слави Ангелов. Той допълни, че вследствие на побоя единият му крак е счупен, а другият е било на косъм.

"Най-страшното в тази история е това, което се случи на моето семейство", коментира Ангелов.

По думите му е имало две медии, които са написали статии, в които се споменавало, че той трябва да бъде убит.

"Това са неща, които аз няма как да простя. Нито на тези хора, нито на тези колеги. Много е важно това нападение да се разкрие. Не заради мен, а защото има много неразкрити такива случаи. И второто е, че тези групи могат да организират и убийства", каза още журналистът.

"Прибрах се към 21 часа вечерта и паркирах. Видях млад мъж, спортно облечен и с маска, но в тази ситуация реших, че е заради коронавируса. Изведнъж той зави към мен и последва удар, изгубил съм съзнание", отговори Слави Ангелов на въпрос какво си спомня от вечерта преди близо месец.

"Този, който ме е ударил пръв, той ме е блъскал по лицето. Защото е било поръчка и е казано: трябва да му счупите един какво си. Останалите са ме удряли със железни пръти по краката. Единият ми крак е счупен, оставали са 2-3 удара да счупят и другия ми крак. Спасило ме е, че мой съсед, който е много едър мъж е излязъл и е започнал да вика по тях. Другото, което ме спаси, е едно много смело семейство. Следващия ми спомен е, как жената е седнала на земята и е взела в ръце главата ми. Това са моите ангели, които са се появили тази нощ точно там", каза още Ангелов.

"Дълги години съм бил криминален репортер и съм влизал в тежки ситуации, но винаги моята цел е била да търся срещи с хората и да разрешавам проблемите. Най-тежкото е това, което се случи с моите близки. Дори тези изроди не са такива гадове, каквито се оказаха колеги журналисти. Има два фейк сайта, които са написали, че аз трябва да бъде убит", добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари