Слава на Владимир, Русия отново ще се превърне в империя

0
Ванга предсказала „Осмият“ – това е Путин?!
Ванга предсказала „Осмият“ – това е Путин?!

Според мнозина част от пророчествата на Ванга започват да се осъществяват от началото на военната интервенция в Сирия, особено след свалянето на руския военен самолет. Тя е предвидила, че разрушителната сила ще удари Турция, така че мнозина свързват с "очакваната" намеса на Путин в Турция.

"Всичко се топи като лед, но само едно остава непокътнато, слава на Владимир, слава на Русия. Отново ще се превърне в империя", предрекла Ванга още по времето на СССР. 

И още:

Ванга предсказала „Осмият“ – това е Путин?!

Известното пророчество на Ванга за онзи, който „ще подпише окончателния мир на планетата“, именуван като „Осмия“, получи наскоро нова трактовка.

В светлината на последните политически и икономически събития в света, руски учени твърдят, че това е самият Владимир Путин, пише chudesa.net

Ако е вярно, трябва да се очакват разтърсващи събития, след които човечеството ще поеме по нов път в мир. По думите на Ванга, цитирани от руските й почитатели, тя предсказала още през 1979 г., че „Владимир ще възстанови славата на Русия, като империя, но на духа и така ще се възцари 1000 години мир на планетата“.

Според привържениците на новия – стар президент на най-голямата по площ страна в света, пророчицата е видяла Путин, в чиито ръце сега отново е Русия. Могат да се открият доста паралели със събитията напоследък, твърдят някои. Към групата на най-развитите страни Франция, Германия, Италия, Великобритания, САЩ, Канада и Япония, известна като Г7, има тенденция да се присъедини осми – Русия. В потвърждения на предсказанието за „1000 години мир“ е аргументът, че до последно, именно Русия се противопоставя с военна сила да се реши конфликтът в Сирия. Тя също предприема мерки, между Иран и Израел да не избухне ядрен конфликт. Тук пак намесват Светото писание, защото библейските разкази за бъдещи битки са свързани географски с Иран. Ако наистина пророчествата на Ванга за „Осмия“ са свързани с личността на бившия КГБ агент Владимир Путин и Русия като световен хегемон, кой знае – трябва да очакваме всеобщ мир или мор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари