Слънцето в Кипър грее за Ива!

1

Ива се възстановява успешно след операцията.

С всеки изминал час тя се чувства все по-добре, по-силна и упорито продължава напред.

По-рано днес ви разказахме какво е преживяла русенката в кипърската клиника по пътя към сбъдването на мечтата ѝ да проходи отново, ала добрите новини не спират до тук. Приятели на борбеното момиче споделиха, че тя вече не е в интензивното отделение на болницата и дори е излязла на разходка под слънчевите лъчи на Кипър.

"Днес отново добри новини...... слънцето в Кипър грее за Ива!  Тя вече ходи навън на разходка!", похвали се Петър Вангелов.

"Ива не е в интензивното отделение, вече е в Лимасол. Започна и пасивната рехабилатация, с която се надяваме в близко бъдеще да имаме нагледни резултати. И както Ива обича да казва - годината на чудесата е!

Показваме ви и новата модна линия, която е вкарала Ива в Кипър. Особено е важно, ако подражавате да имате и забоден молив в косата......... Иначе нещата не могат да се случат.

Чувството за хумор все така владее Ива..... Щом и това си възвърна, и въпреки болките се смее и се иронизира сама, значи нещата се подреждат. И трябва, защото смехът е най-добрия лечител. 

Късмет мила Иве, всички сме с теб. Знаем,че болките не са отминали, знаем,че си на обезболяващи таблетки, но също така знаем,че усмивката ти грее и е истинска, защото ти успя, заедно с всички добри хора тук!, вдъхва кураж на Ивето приятелят ѝ Петър.

Благодарим ви дарители!, завършва той.

"Утре всички с нощници и клинове и задължително молив в косата", пошегува се на свой ред Ивелина.

"Благодаря Ви, приятели, за подкрепата и обичта, с които ме дарявате всекидневно!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари