Слънчева и топла събота

0
Измерената температура на въздуха в 6:00 часа в Русе е 13 градуса
Измерената температура на въздуха в 6:00 часа в Русе е 13 градуса Снимка: Dunavmost

Измерената температура на въздуха в 6:00 часа в Русе е 13 градуса

Измерената температура на въздуха в 6:00 часа е 11 градуса в Силистра, 12 градуса в Шумен и Търговище, 13 градуса в Русе и 14 градуса в Търговище.

Днес ще е предимно слънчево, в сутрешните часове почти тихо и на места ще има условия за намалена видимост.

Около обяд ще се появи умерен западен вятър, който по крайбрежието ще се ориентира от южна четвърт.

Максималните температури ще са между 21 и 26 градуса, за Шумен-около 24.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 22° - 24°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде предимно 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 10°.

В неделя денят ще започне със слънчево време. Ще е все още сравнително топло с минимални температури между 10° и 15° и максимални - между 22° и 27°. След обяд и през нощта срещу понеделник със силен вятър, отначало от северозапад, по-късно и от север-североизток ще нахлува студен въздух. Облачността ще се увеличи, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Температурите ще се понижат значително.

В понеделник вятърът ще отслабне. Преди обяд облачността ще е предимно значителна и на отделни места все още е възможно да превали, а след обяд ще намалява, над много райони и до предимно слънчево. Ще бъде доста хладно с минимални температури между 5° и 10° и максимални - между 13° и 18°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари