Слънчев и топъл ще бъде първият работен ден за 2023 година

0
Максималните температури ще бъдат между 13° и 18°
Максималните температури ще бъдат между 13° и 18°

Максималните температури ще бъдат между 13° и 18°

Днес ще е предимно слънчево и топло. Сутринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Около обяд ще се появи слаб, в Северна България до умерен вятър от запад-северозапад. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 1° и 4°, в София - около 0°, максималните ще са между 13° и 18°, сочат данните от НИМХ.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Сутринта на отделни места видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб до умерен вятър. Максималните температури ще бъдат 13°-15°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра около 6°.

В сряда вятърът ще отслабне. По-значителни увеличения на облачността ще има над Северна и Източна България, вероятността за валежи е малка. Дневните температури ще се понижат с 3°-5°. През следващите дни отново ще духа предимно умерен северозападен вятър. В четвъртък и петък ще преобладава слънчево време и слабо ще се затопли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари