Слагат двуметрова ограда покрай жп линията в Русе

14
Общата дължина на оградата ще е около 160 метра
Общата дължина на оградата ще е около 160 метра

Общата дължина на оградата ще е около 160 метра

От началото на седмицата е започнала дейността по изграждането на ограда от двете страни на жп линията в района на Товарна гара в Русе.

В момента се поставят коловете от страна на булевард „Родина“, на които ще бъдат монтирани металните пана с височина малко над 2 метра. Общата дължина на оградата ще е около 160 метра. Това е последната дейност по изграждането на модерната и ремонтирана жп рампа, като вече е завършено осветлението и видеонаблюдението на перона, предаде Русе Медиа.

Минаващите от там русенци коментираха скептично, че това предпазно съоръжение няма да оцелее повече от едно денонощие и все ще се намери някой майстор с клещи, който да направи желания проход.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    7
    Русенец
    А някой замисля ли се за нуждата от шумоизолираща ограда покрай булевард България. Живущите в блоковете в непосредствена близост са подложени на еженощен звуков тормоз. Нивата на шум са до три пъти над допустимите за жилищен район !!!
  • 0
    6
    Ииииииииии
    Едни лиуади около село Низофо са оградени със същата ограда. На някакъв маниак били. Маниак по кекса. Много обичал кекса на работа
  • 12
    5
    Alèx
    Матриал за кореняците от Тракцията и Селяметя! Скоро каруците ша тръгнат по Гоце Делчев за плячка,а от БХК ша ги скриват!
  • 10
    4
    малчу от факултету
    Ама и коловете от жилязо ли ша бъдат?
  • 13
    3
    скоро
    Скоро ще бъде срязана и отнесена по лозята
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари