Скриха блъсната кола зад жилищен блок в Пловдив

1

Участници в катастрофа скриха потрошената си кола до контейнери за смет зад блок на бул. „Дунав” в Пловдив.

Автомобилът е с огънати ламарини, а по отворената въздушна възглавница има следи от кръв. Десният му преден фар е потрошен и по него също има кървави дири, като явно от тази страна на колата е настъпил удара, научихме от Монитор.

Предното стъкло също е на парчета, следи от сблъсък има дори по тавана на автомобила. Дали е бил блъснат човек или ударът е бил в друго превозно средство, не е ясно за хората, които живеят в близкия блок. Според тях потрошената кола не е собственост на човек от техния или съседните блокове.

„Знаем се тук и със сигурност тази кола не е на никой съсед. В събота около 22 часа чухме някакъв зверски удар на булеварда, но тъй като беше тъмно, не видяхме какво се е случило”, обясниха живеещи в блока, зад който е скрита окървавената кола. Комшиите предполагат, че шофьорът може да е бил блъснат и друг да е виновен за пътното произшествие, ако има такова, но пък недоумяват защо не е била повикана Пътна полиция, а автомобилът бил скрит до кофите за смет.

„И каишка на куче се вижда в колата. Дано само да не са блъснали човек”, се кръстят в близкия блок.

От полицията в Пловдив уточниха, че собственикът на колата е открит. Имало е пътно-транспортно произшествие, след което той е паркирал зад блоковете колата си, за да организира извозването й. 

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари