Скиор се бори за живота си след падане от писта в Пампорово

3
Пострадалият е опериран, но състоянието му е тежко
Пострадалият е опериран, но състоянието му е тежко

Пострадалият е опериран, но състоянието му е тежко

Скиор от Сърбия е в тежко състояние след падане на писта в Пампорово, съобщиха за БТА от Планинската спасителна служба в курорта. Инцидентът е станал към 11:00 часа в събота на канала за ски бягане. Чуждестранният турист е слизал от склона и е скочил на пътя. „Ударил си е главата. Ние го транспортирахме до базата на Планинска спасителна служба, след което бе поет от екип на Спешна помощ“, обясниха спасители.

По случая има образувано досъдебно производство. В 10:50 е получен сигнал за пострадал скиор на 49 години“, посочи Елена Стоилова – говорител на Областната дирекция на МВР в Смолян. Тя уточни, че пострадалият е транспортиран в УМБАЛ „Свети Георги“ - Пловдив, с черепно-мозъчна травма и в тежко състояние. "Опериран е, но състоянието му все още е тежко", допълни Стоилова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари