СКБ "Дунав-Русе-2016" стартира международен проект за спорт за младежи с увреждания

1

Проектът бе презентиран в централата на Румънска федерация по баскетбол в Букурещ

Вчера членовете на УС на СКБ "Дунав-Русе-2016" Младен Ганчев и Свилен Манев проведоха първата среща по проекта на клуба по Erasum+ "Sports for integration of young people with disabilities" /Спорт за интеграция на младежи с увреждания/ в централата на Румънска федерация по баскетбол в Букурещ. На презентацията на проекта участваха партньорите ни от Sport club For You moving - Клуж-Напока, Ogulin kosarski klub - Огулин, MKTG JUJU - София и Champions Factory Ireland Limited - Дъблин.

Освен контакта между партньорите беше представен самият проект, както и задачите на всяка страна. Следващата среща и спортно събитие ще бъде в Ахелой между 23 и 30 юли.

"Благодарим на г-жа Carmen Tocala - президент на федерацията по баскетбол и на г-н Florin Covaciu - член на УС на федерацията и председател на техническата комисия за гостоприемството и ползотворните дискусии!", заявяват от клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари