Скъпи граждани, има ли ви?

0
....или сте само телом в България?
....или сте само телом в България?

Скъпи граждани на РБ!
Има ли Ви, или вече сте само телом във България?

Нима това, което една шепа ИЗРОДИ (в т.ч. Парламент, Министерства, Партии - било то на власт или опозиция), някакви си около 5 -10 % от населението тук, е решила да унищожи населението, за да го подмени с ново (не казвам само пришълци и мюсюлмани) НЕ ВИ КАРА ДА СИ ТЪРСИТЕ ПРАВАТА?

Това,че ежедневно ни тровят въздуха, това,че е заразена водата - от там и храната не Ви навежда на мисълта, че живота Ви ще премине през болести, ТЕЛК-ове, малки или никакви пари, за да посетите по-скоро царството небесно не Ви ли прави поне малко ядосани? Защо си стоите по домовете и гледате сеири по телевизии, даже като разбрахте, че те обслужват интересите на тази шепа хора, които искат да Ви пратят при свети Петър?

Чудя се, във България има ли граждани или са останали клоуни с измити чувства, мисли...досущ роботи, които се радват на нов стадион, нова спортна зала, на 5 км магистрала, а не усещат, че ТЕ, майките и бащите им и децата им заболяват все по-безпричинно.. И това става въпреки наличието на "опозиция" на "зелени" , на Еко министерство, на наказания от самия ЕС за замърсеността на въздуха?

Докато обикновения гражданин си стои у дома и не си потърси правата, пътя е един - болест, инсулт/инфаркт, ракова болест, ТЕЛК, 5-6 години пенсия по болест и среща със свети Петър! Е....това ли е алтернативата на народ, който е оцелял през вековете, през вековно робство или си мислите, че щом сме оцелели тогава - ще оцелеем и сега? НЕ - отиваме си...."

Автор: Константин Илиев, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари