СкандаУ тръгват на турне през есента

0
Русенци ще се включат в шоуто на 26-и октомври в Арена Монбат
Русенци ще се включат в шоуто на 26-и октомври в Арена Монбат

След като събраха повече от 14 000 свои фенове в най-голямата зала в страната - „Арена Армеец“ в София, група СкандаУ събират Хайвера на среща през есента.

Градовете Габрово, Шумен, Варна, Русе и Пловдив ще бъдат домакини на второто турне на групата.

СкандаУ Хайвера Tour – ще стартира на 7-ми септември от град Габрово зала Орловец, а в същия месец на 28 –ми  Арена Шумен ще бъде домакин на грандиозното шоу, което част от армията им вече видяха в София.

На пети октомври Дворецът на Културата и Спорта във Варна ще посрещне Тото, Лъчо, Светли Къслев и СкандаУ Бенд'

Русенци ще се включат на 26-и октомври в Арена Монбат. Билетите за турнето са на цени от 25, 30 и 35 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касата на залата.

2-ри ноември е последната дата от турнето, което ще приключи в Пловдив, зала Колодрум. 

Билети за турнето могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна както и на касите на залите в различните градове.

Напомянме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация. 

Един придружител може да доведе две  деца.

Декларацията може да изтеглите от ТУК да я принтирате и попълните предварително.

Концертите навсякъде започват в  20.00 часа

За последните две година момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио, две поредни години  Група на годината на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards,  а „Чужди усмивки“ стана песен на 2018. The one Lifestyle Awards също отличи СкандаУ като група на 2018, а „Чужди усмивки “като балада на годината.

За една година, СкандаУ, които сами продуцират музиката си, добавиха 9 нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като безпорен хит. «Без да пие», «Кокайна», «Чужди усмивки», «Хайвера», «Катран», «НО!», «Арабия», «Дръж са Либе», «Спомен от рана» ще са част от програмата, на СкандаУ Хайвера Tour 2019.

СкандаУ е първата поп и хип-хоп група от новото поколение артисти в България, които избраха Арена Армеец за своя първи самостоятелен концерт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари