Скандалният Георги Флоров твърди, че е бил пребит

0
Клипове в социалните мрежи отпреди няколко години показаха самопризнание на Флоров, че протестира срещу пари
Клипове в социалните мрежи отпреди няколко години показаха самопризнание на Флоров, че протестира срещу пари

Георги Флоров съобщи, че е бил пребит късно снощи пред магазин в столицата, близо до жилището му. Той публикува снимки в социалните мрежи

Прави впечатление обаче, че снимките са били пуснати в една единствена група във Facebook - ”Ние искаме оставката на Румен Радев”. Те не са качени в личния профил на Флоров в социалната мрежа.

Според неговия разказ е бил нападнат от трима непознати около 01.10 ч. снощи

“Ударите които понесох бяха жестоки! Успях да сваля часовника на единия от нападателите. Часовник който е доказателство, за щастие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също!”, твърди Флоров.

ФрогНюз припомня, че Георги Флоров бе един от мъжете, които преди няколко дни събориха палатковия лагер пред ректората на Софийския университет. Случката бе определена като провокация. По-късно клипове в социалните мрежи отпреди няколко години показаха самопризнание на Флоров, че протестира срещу пари. Георги Флоров е собственик и на агенция за статисти. В социалните мрежи циркулираше и старо видео, в което той облича фалшива полицейска униформа.

Флоров е един от организаторите на контрапротестите в столицата, които от няколко дни обичайно тръгват от Националния дворец на културата и завършват пред Румънското посолство - едно от местата, които бяха спонтанно блокирани от протестиращи и където преди около седмица стана инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари