Скандален циганин се щракна пред багажник пълен с оръжия

0
За каква сигурност могат да говорят родните служби за сигурност, след като подобни индивиди се разхождат с багажник пълен с оръжие?
За каква сигурност могат да говорят родните служби за сигурност, след като подобни индивиди се разхождат с багажник пълен с оръжие?

Скандално видео пусна циганин на собствения си профил!

Видео в което мъж от ромски произход се снима пред багажник пълен с автоматично оръжие.

Пред камерата, циганина отваря багажника на автомобила си и започва да стреля с пистолети и автоматично оръжие. В багажника се виждат още ножове и бухалки.

Това се случва в циганската махала на Пазарджик, пише ОВАРНА

Циганина Ахмет Баши сам публикува видеото на фейсбук профила си.

Същия явно обича да позира с оръжие. Друг е въпроса до колко това оръжие е законно притежавано от него. За улеснение на службите и полицията, публикуваме целия клип на Ахмет, в който се вижда и номера на колата му, с надежда , че така по-лесно ще могат да извършат проверка по случая.

Когато цяла Европа затяга мерките за сигурност във връзка с опасността от тероризъм, в родните географски ширини съмнителни мургави индивиди, необезпокоявано сами публикуват собствени видеа на които позират пред пълни с оръжие багажници на автомобили. Оръжия, които те изпробват с автоматични откоси сред населено място.

За каква сигурност могат да говорят родните служби за сигурност, след като подобни индивиди се разхождат с багажник пълен с оръжие достатъчно да въоръжи цял взвод от родната армия…

Източник: ОВАРНА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари