Мъж изхвърля боклуци от багажника на кола с русенска регистрация

8
Камера засече мъж, докато изхвърля боклуци във вилната зона на Шемшево
Камера засече мъж, докато изхвърля боклуци във вилната зона на Шемшево

Камера засече мъж, докато изхвърля боклуци във вилната зона на Шемшево

Едно видео, качено в социалната мрежа от Дончо Дончев, разпали вълна от възмущение в социалната мрежа. Записът показва един мъж, който изхвърля боклуци от багажника на кола с русенска регистрация във вилната зона на Шемшево. В рамките на по-малко от минута, шофьорът спира на отбивка край пътя, изхвърля ненужните вещи на нерегламентирано място и тръгва да бяга.

Този вид нарушение влиза в противоречие с Наредбата за опазване на околната среда на територията на община Велико Търново. За физически лица, като нарушителя във видеото, се предвижда глоба в размер от 100 до 1000 лева. За еднолични търговци или юридически лица, санкцията може да достигне от 500 до 2500 лева.

Въпросният нарушител е издирен и предстои да бъде глобен, съобщиха от Община Велико Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    Анонимен
    Доказателство че 39 набор комсомолците се активизира щом почнаха да слагат толкова много минуси.сами се показаха от дупките си.Само страни комунисти в това Русе.35 години минаха от 10 ноември те още помнят по татово време какво е било😂
  • 4
    11
    ...
    Прост народ се прави от прости хора. Кому беше нужен този екшън, като си има фирми, които напълно безплатно идват на адрес и ти взимат излезлите от употреба електроуреди. Е, да понякога се чака месец-два, да наминат към теб, но да не би този уред да го изхвърляш веднага след като спре да работи. https://obshtinaruse.bg/kampania-za-sabirane-na-izlyazlo-ot-upotreba-elektrichesko-oborudvane
  • -2
    10
    до Александър
    Няма нужда от такива интарвали в думите.
  • 11
    9
    Йгфкй
    По новините да се види и да му се каже името и коментар да даде. Посше глоба и до отиде да си я прибере.
  • -13
    8
    Анонимен
    Имам чувството че в тоя сайт коментират само набори на дядо ми🤣!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари