Скандал прерасна във физическа саморазправа между мъже във Ветово

2
Предполага се, че спорът е касаел неуредени отношения, свързани с автомобил
Предполага се, че спорът е касаел неуредени отношения, свързани с автомобил Снимка: БТА

Предполага се, че спорът е касаел неуредени отношения, свързани с автомобил

Скандал между двама мъже, който е прераснал във физическа саморазправа, изяснява полицията във Ветово.

На мястото на инцидента днес следобед са били изпратени две патрулки и Криминалистична лаборатория, разказаха местни хора, цитирани от Русе Медиа.

Все още обстоятелствата около инцидента не са напълно уточнени. По предварителна информация единият от двамата мъже е нанесъл удари на другия, като основният спор бил заради неуредени отношения, свързани с автомобил.

Очаква се повече информация да има в понеделник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Plamen
    Изживяващия се на онбашия на тамошния вилает Мишо Близнака няма начин да няма отношение по случая! В една нормална държава с адекватно правораздаване подобен индивит неизменно би пребивавал в затвора! Ползва се с явно чувство за превъзходство над останалите,чувство за безнаказаност!
  • 22
    2
    Диян Лудия
    Румънските цигани Бургуджии не са могли да се разберат кой да лапне плячката от телефонните измами.Само така нашите румънски цигани много добре си сътрудничат с Румънските цигани от Север Дунав.Къде е полицията прокуратурата ????КОЛКО СА БОГАТИ ТЕЗИ МАНГАЛИ ПРОСТО СИ НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА!!!!ДАВАЙТЕ БРАТЯ РУМЪНСКИ ЦИГАНИ ТРЕПЕТЕ СЕ!!!!!
  • 31
    1
    123456
    циганска работа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари