Сирийски медии: Израел удари международните летища на Дамаск и Алепо

2
При атаката е бил убит един цивилен работник
При атаката е бил убит един цивилен работник Снимка: EPA / БГНЕС

При атаката е бил убит един цивилен работник

Израел нанесе тази сутрин ракетни удари по международните летища на Дамаск и Алепо и ги извади от строя, съобщиха сирийски държавни медии, цитирани от Ройтерс. При атаката е бил убит един цивилен работник.

"Около 05:25 ч. израелският враг извърши въздушна атака срещу международните летища в Дамаск и Алепо, като причини смъртта на един служител на летището в Дамаск и рани друг", заяви сирийски военен източник, цитиран от официалната сирийска агенция САНА. "Материалните щети, нанесени на пистите на летищата, ги извадиха от строя", заяви същият източник, цитиран от Франс прес и БТА.

Планираните полети към и от летищата на Дамаск и Алепо бяха пренасочени към международното летище на Латакия, съобщи сирийското министерство на транспорта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Moni levi
    Да ви избият всичките,дано,мрьсна арабска измет,и дебилния им Башар,само проблеми сьздават!Дрипльовци мрьсни.
  • 3
    1
    Иван
    Ще ги удари,те защо ги нападат,и от Ливан и от Сирия,мизерни мрьсни араби,да се махат от Бьлгария,не ги искаме,само проблеми сьздават😁
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари