Сирийка заби юмрук в лицето на полицайка в София

2
27-годишна жена я грози наказание лишаване от свобода до 3 години
27-годишна жена я грози наказание лишаване от свобода до 3 години Снимка: Архив

27-годишна жена я грози наказание лишаване от свобода до 3 години

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 27-годишна жена, родена в Сирия, за нанасяне на телесна повреда на полицейски служител.

На 24.07.2023 г. около 04:10 ч. пред блок в ж.к. "Младост 1" в София обвиняемата ѝ.Х. ударила в лицето полицайка от сектор "Охранителна полиция", изпълняваща служебните си задължения по охрана на обществения ред и ѝ причинила лека телесна повреда.

По случая е образувано досъдебно производство, за което се предвижда наказание лишаване от свобода до 3 години. ѝ.Х. е извършила настоящото деяние в изпитателен период на предходно осъждане. Предвид възможността да извърши друго престъпление, тя е задържана за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Балканеца
    Не само незаконните. Ако не спазват законите, законните също трябва да се депортират.
  • 1
    7
    джони
    Габи, никой министър няма да каже нищо, защото така е угодно на европа, и нали искаме да приличаме на тях.
  • 3
    6
    ...
    Да вади макаровия и да я прави на щайга. 5 в гърдите и контролен в тиквата.
  • 9
    5
    Габи
    Зад телената ограда с Турция и от там обратно в Сирия. Краяно време е всички незаконни мигранти да бъдат изгонени от държавата ни, а не да ги храним и лекуваме безплатно. Ще каже ли някой министър колко и какво ни струва отглеждането на тази сган.
  • 20
    4
    Vgyre
    България се напълни със всякакви дебили!!! Прилагайте най строго закона!!! Всички се чувстват безнаказани! Едва ли не ,трябва да им се кланяме и да ги търпим!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари