Синя велоалея покри булевард "Христо Ботев"

2

Дали цветното покритие е достатъчно устойчиво на дъждове и на различни метереологични условия предстои да разберем

Тази седмица е положено ново цветно пътно покритие и хоризонтална пътна маркировка на обособената велоалея по бул. "Христо Ботев", съобщи кметът Пенчо Милков във Facebook.

Велоалеята грабва с яркосин цвят. Дали цветното покритие е достатъчно устойчиво на дъждове и на различни метереологични условия предстои да разберем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    17
    Да ама не
    Тази "велоалея" е в разрез със закона за движение по пътищата. Всяко пътно превозно средство трябва да спазва закона когато е на пътното платно. Тогава защо велосипедистите карат в насрещното по един от най големите баири в Русе? Даже се вижда на една от снимките поредния нарушител, естествено главите измислили там да е "велоалеята" не носят никаква отговорност ако някой велосипедист се засили с 60-70 и като се има в предвид, че повечето шофьори карат там с 60-70 .... Сметнахте ли с каква скорост биха се срещнали и колко време за реакция имат? Точно в това платно често съм виждал смачкани колелета, в близост до тях линейка със служители които не могат да направят нищо за да спасят поредния движещ се обратно на движението нещастник.
  • 6
    16
    Русенец
    Прощавайте за въпроса: Велоалеите с европейски пари ли са правени? Ако ДА, за какво ви ги дадоха, хората? Да направите нови велоалеи или да "присвоите" едно от платната на булеварда, да го боядисате и да го обявите за велоалея?
  • 11
    15
    Камен Филипов
    Частично боядисана велоалея в различен от проектния цвят... Има правила, проекти, условия. Огромното пропадане в новоасфслтираната отсечка КОГА ЩЕ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНО?
  • 3
    14
    до 6
    да ти сере ботокса в устата, ще преглъщаш с кеф, роб шибан :)
  • -5
    13
    До 11
    Ей, недей ви като пребито псе. Виж какво става на фронта. Ватниците почнаха сами да се избиват и да свалят самолетите си, независимо аналогови или безаналогови. Масово бягат - къде по доста от фронтовете. Пригожин се чуди как да спаси малкото останали живи наемници. Армията на Империята на злото бяга панически, но организирано с мисълта "Нас не догонят". Луганск втори ден гори под обстрела на украинската армия и с оръжието на свободния свят. Родни русофилистици, не виждате ли, че краят на ПУТЛЕРИЗМА е съвсем близко
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари