Синдикатите няма да отидат на срещата с Николай Денков

3
Това обяви президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов
Това обяви президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов Снимка: БГНЕС

Това обяви президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов

Протести и блокади на ключови пътища. Трети ден енергетици и миньори са на пътя въпреки отправената покана на премиера Николай Денков за разговори в Министерския съвет. Срещата е планирана за 16:00 часа днес.

Синдикатите няма да отидат на срещата, обяви президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

По думите му са разнопосочни посланията, които изпращат министърът на енергетиката и премиерът. Все още никой от протестиращите не е видял какво е изпратено в Брюксел, допълни Манолов.

"Хората от комплекса "Марица-изток", от Бобов дол, Перник и всички останали отказаха да ходят на такава среща. Аз няма какво да правя сам на нея. Казах и на министър-председателя за това и от тук тръгвам за Стара Загора. Нещата са казани просто и ясно. "Ние дойдохме 10 хиляди човека тук в София, за да говорим с вас, а вие ни излъгахте. Ако имате нещо да ни кажете, елате да ни го кажете тук - това е посланието, което чух от колегите от Стара Загора. На срещата вчера с министъра на енергетиката нищо не са се разбрали. Чувам разнопосочни послания - едно нещо чувам от министър-председателя, друго чувам от нашите хора", заяви Димитър Манолов, президент на КТ "Подкрепа", цитиран от БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    С.С.
    КТ Подкрепа ,беше създадена като антикомунистическа синдикална организация . Сега Григорова основна фигура в синдиката, е кандидат за кмет от БСП / БКП ! Тренчев , мълчи ! Е Народът какво да си мисли ? Тоя гъзоблизач, Манолов, пак говори глупости ! Май и Подкрепа е една глупост !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари