Синът на Стоян Александров: Прокуратурата се "изгаври" с баща ми, сега го прави с мен

0
Той е обвинен за жестокото убийство на 49-годишен мъж
Той е обвинен за жестокото убийство на 49-годишен мъж Видео: NOVA

Той е обвинен за жестокото убийство на 49-годишен мъж

След жестокото убийство на 49-годишен мъж, Софийският градски съд остави в ареста двамата обвиняеми – сина на бившия финансов министър Стоян Александров и погребален агент от София. Според магистратите срещу тях има косвени доказателства за убийството, но не и за отвличането на мъжа, предава NOVA.

Пред съда синът на бившия финансов министър Стоян Александров обяви, че както преди години „прокуратурата се е изгаврила” с баща му, сега това се случва и на него. Пред медиите той запази мълчание. Адвокатите на обвиняемите също не коментираха решението на съда. „На по-късен етап има какво да ви кажем”, посочи един от защитниците.

Един от адресите, който разследващите са претърсили, е къща в столичния квартал „Надежда”. Тя е все още запечатана. Предполага се, че 49-годишният мъж е измъчван и застрелян в имот, който се намира на тиха улица. Съседи разказват, че е имало полиция. По думите им до неотдавна в къщата живеели син и майка му. Сега тя била необитаема. По информация от източници на NOVA имотът е собственост на фирма на обвинения Петър Александров.

Все още се уточнява с какво оръжие е убит 49-годишният мъж. Експерти твърдят, че най-вероятно изстрелите са произведени случайно, докато длъжникът бил заплашван с оръжие.

Според мен първият изстрел е бил случаен в тялото, вторият – също случаен, в бедрото. Най-вероятно пистолетът е произвел два поредни изстрела. Вторият е бил от страх. Ако някой иска да убива някого, той няма да го стреля в ниската част на тялото”, заяви доц. Милен Иванов - бивш заместник-ректор на Академията на МВР.

Засега остава неясно и колко точно е бил дългът на жертвата към сина на бившия министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари