Синът на Бисер Миланов проведе протест на Истината!

11
Вчера се проведе протест пред вече небезизвестния русенски автосервиз
Вчера се проведе протест пред вече небезизвестния русенски автосервиз

С редакцията на Dunavmost.bg се свърза сина на Бисер Миланов - Виторио, за да сподели, че вчера е бил проведен протест на Истината.

Самият той ни сподели в няколко реда какво е искал да постигне с този протест и какви са били резултатите от него.

Представяме ви написаното от Виторио без редакторска намеса:

"Вчера се проведе протест пред станалия известен автосервиз в гр.Русе, във който на 13.06 бе обявено по БНТ, БТВ и Нова телевизия, както и по почти всички електронни и печатни медии за възникнал инцидент при който настоящия кандидат за президент Бисер Миланов ударил бившата си приятелка, при което тя била откарана в болницата със счупено чене идва избити зъба.

Днес вече 5 месец по късно след оплакване на Бисер Миланов за престъпно бездействие от страна на прокуратурата и фалшивите обвинение спрямо него синът му Виторио Миланов проведе протест на истината вчера 15.10. Тъй като сервиза не беше отворен както обикновено явно с цел да се скрият и да избягат от истината, протестното шествие се пренесе пред домът на сем. Капранджиеви там обаче бягащи от истината явно след мобилни комуникации със лица заемащи високи длъжности в задкулисието, и след около 20-30 минути най-после вуйната, която своевременно пристигна преди около 10-15 минути излезе с уж потърпевшата Йоанна и започнаха саморазправа,след което излезе и майката на Йоанна - Мироника Капранджиеваи посегна към приятелката ми, в последствие видях, че в ръката си държи нож и забелязах дупката на плаката от ножа, който в последствие тя остави в къщата.

Други подробности не желая да разказвам по случая, за да не попречи това на следствието. Своевременно звъннах на 112, които от своя страна ми затвориха телефона и ми блокираха номера. На мястото пристигна патрул на 1-ВО РПУ Русе, но не взеха отношение по случая, въпреки молбите ми, за което също имаме записи и се наложи да отидем до 1ВО РПУ , за да внесем заявление от приятелката ми и обяснение по случая.

Изключително сме притеснени и не знаем какво се случва, защото всичките тези хора многократно отправяха закани за побой, изнасилване и убийство срещу семейството ми и приятелката ми. Моля за незабавни действия от страна на полиция и прокуратура, защото приятелката ми се намира в изключително тежко психологическо състояние и е силно притеснена за сигурността си."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари