Син преби майка си в Пазарджик

0
Спрямо него е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда на родител в условията на домашно насилие
Спрямо него е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда на родител в условията на домашно насилие Снимка: БГНЕС

Спрямо него е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда на родител в условията на домашно насилие

За брутално насилие и пребита от собствения си син възрастна жена съобщиха от полицията в Пазарджик, предаде Фокус.

Млад мъж нанесъл побой на майка си е задържан от служители на РУ - Пазарджик. В полицейското управление в областния град се получил сигнал за 39-годишен жител на областния град, който нанесъл побой над 74-годишната си майка.

Автопатрули на полицейското управление и полицейските инспектори обслужващи района реагирали на получената информация, установили самоличността на побойника и го задържали в ареста за срок от 24 часа.

Спрямо него е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда на родител в условията на домашно насилие, което е под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Слава Русия
    Пазарджик името не му е българско Пазарджиклий са уруспии и мангали измамници не слупайно затвор има там пазарджиклий са тъпи хора и мангали мръсен характер имат и са със купени шофьорски книжки само мангали има в Пазарджик най грозния най пропадналия град в България само 1 център има
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари