Симона, нямаш понятие каква отровна попара сърбаме!

17
Полицай Радева, на теб също предстои да научиш някои истини, за които дори не подозираш
Полицай Радева, на теб също предстои да научиш някои истини, за които дори не подозираш Снимка: Фейсбук

Живи ли сме наистина? Не умираме ли заедно с прегазените от наглеците? Нещо от нас умира със сигурност

Полицайката, която бе замесена в скандала с Георги Семерджиев, който причини смъртта на две млади жени, написа гневно в мрежата, че всички, които са я обиждали, обвинявали и заплашвали, ще си сърбат попарата. Когато истината излезе наяве. Призовава също всички да се събудим. С това съм напълно съгласен, пише Емил Азар в коментар за FrogNews.

Симона Радева обаче е доста закъсняла – сърбаме си попарата отдавна. Надробихме си такива като нейния човек с фалшивата шофьорска книжка и агресия до козирката. В попарата вкарахме и деградиралите политици, крадливите управници, скапаното здравеопазване, мизерните пенсии и заплати, ограбените пътища и магистрали, съсипаната природа, битите хора по селата, избягалите два милиона и половина на Запад, путинофилите, мутропатриотите, хитлеро-националистите, турбо фолка, ченгетата, задкулисието…

Да, истината ще излезе в един момент, както твърди Радева. Но коя истина? Че момичетата са се движили с несъобразена скорост? Че някой тайно е сложил нещо в чая на Семерджиев? Че самата Симона е полицай за образец, който се грижи за спокойствието на гражданите? Че човекът с над 50 нарушения от всякакъв вид не е бил зад волана? Че е прекрасен човек, а не агресивен, безскрупулен тип?

Гответе се за „новите“ истини и гледни точки.

Симона, полицай Радева, на теб също предстои да научиш някои истини, за които дори не подозираш. Тогава ще научиш, че всички в тази държава отдавна сърбаме отровната попара, която сме надробили сами… И попара, която ни пробутват всякакви сбърканяци, помислили се за божества. Неясно въобще как още сме живи. Живи ли сме наистина? Не умираме ли заедно с прегазените от наглеците? Нещо от нас умира със сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    7
    Истината
    Евалла на Емил Азар, аз досега не бях чувала някой с думи така да опише болезнената истина, наистина браво човече.
  • 17
    6
    Ани
    Платената к...ва да бъде съдена за съучастие на тази бесна дрога дето го покриват на високо ниво а той им пласира стоката,Боко къде е да каже някоя дебелашка шега и да се направи на готин?!
  • 1
    5
    Spermaman
    Още един смотаняк на който Путин му е виновен. Кълвач сплескан, такива утрепки са на почит на запад, е в фащ оня черния наркоман(каращ кола) за светец го канонизираха. Площади кръщават на негово име. Събориха си паметниците на основателите на собствената си кочина. А в гейропата престъпниците съдят държавата че им било тясно, нямали собствен санитарен възел, храната била лоша. Ти си част от проблема!
  • 15
    4
    Евалла..
    Ей не може да не забъркаме ПУтин, Хитлер и прочее. Явно Те са виновни за всичко. Очевидно и за нашенската тъпотия. Тц. тц.
  • 50
    3
    Мутантите вън !
    Тоя мутант какво го показват всеки ден по медиите ? Иначе хич не се учудвам, разни престъпни елементи са се намърдали в МВР, чакайте да има ред и законност ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари