Симона Радева е вземала по 2000 лева месечно, за да прикрива Семерджиев

2
Униформени от 4 РУ ползвали безплатно услуги в автомивката на бившия футболист в замяна на важна за него информация
Униформени от 4 РУ ползвали безплатно услуги в автомивката на бившия футболист в замяна на важна за него информация

Униформени от 4 РУ ползвали безплатно услуги в автомивката на бившия футболист в замяна на важна за него информация

Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лв. месечно, за да прикрива причинилия смъртоносната катастрофа в София Георги Семерджиев, съобщи NOVA.

Униформената се возела в колата на мъжа и, когато той бил спиран за проверка на пътя, тя показвала служебната си карта.

Преди часове от МВР съобщиха, че Радева е временно отстранена от длъжност заради нарушения на Етичния кодекс на ведомството. По непотвърдена информация дисциплинарното производство срещу нея е заради клипове с нейно участие, качени в мрежата. На някои от тях се вижда как тя размахва белезници. Наказанието може да се обжалва по административен ред.

Източници от разследването съобщиха за NOVA, че полицаи от 4 Районно управление пък ползвали безплатно услуги в автомивката на Семерджиев. В замяна му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постове на пътни полицаи, както и за предстоящи проверки за наркоразпространение.

Камери за видеонаблюдение са заснели как Радева и двама служители на 4 РУ носят стълба, с помощта на която Семерджиев влязъл в апартамента си в минутите след жестоката катастрофа миналия вторник.

Източници на NOVA разкриват още, че през 2018 г. Семерджиев е бил задържан с около 10 кг дрога при спецакция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    6
    Бат Георги
    Ако бяхме нормална държава(защото очевидно е за всички, че не сме), първо тази и такива като нея(защото повярвайте ми има много такива), нямаше да бъдат, на каквато и да е държавна служба, камо ли пък в МВР. Второ, тази щеше да бъде арестувана още в първите часове, след като бъде установена самоличността й, най-малкото превантивно, за да не унищожи доказателства и да не продължава да помага на доказани престъпници. Но уви не сме нормална държава, та и тази, и на "спътника" й ще им се размине, тихомълком след някоя друга година ще продължат с "подвизите си". Знам лично за хора, които си карат без книжки без документи повече от 10(десет) години, без санкции, коли, мотори, бусове. Този случай като добавим и онова прокурорското синче от Перник са като огледало на всичко в тази държава... потъваш кораб...
  • 16
    5
    До 3
    "Полицайката ... е получавала 2000 лв. месечно ..." + 1500 лв. месечна полицейска заплата = на 3500 лв. месечно, което е една не лоша сума за малката пръдла ...
  • 19
    4
    daskal
    Накрая да не се размине само с едното уволнение от полицията?! Тази задължително трябва да я вкарат поне за 4-5 години в пандиза. Задължително! Тя има персонална вина за убитите момичета. Другите престъпления, които е извършвала, не ги и коментирам.
  • 14
    3
    Spermaman
    2000 лв, бахти че те магистралките на охлюва правят сигурно повече бре.
  • 24
    2
    Гошо куче лошо
    Като претеглиш. Информация къде има автопатрул и акция за наркоразпространение, може да коства нечий друг човешки живот (както в крайна сметка излезе), в замяна на ... измита кола. Колко по-долно може да стане...?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари