Симеон Сакскобургготски е трогнат от съчувствието на народа

0
Заслужавам ли да ме лишат от моя дом и заставят да напусна Родината?
Заслужавам ли да ме лишат от моя дом и заставят да напусна Родината? Снимка: bTV

Симеон Сакскобургготски излезе с емоционално обръщение, в което благодари на сънародниците си, които са го подкрепили в "този мъчителен за семейството момент".

Сакскобургготски е получил стотици обаждания и имейл от страната и чужбина, след като Софийски градски съд взе решението, че дворецът "Врана" не е собственост на семейството.

Освен това в коментари в медии и в социалните мрежи Симеон Сакскобургготски също и видял възмущението на хората от откровените лъжи, които се тиражират.

"Това искрено трогна мен и Царицата! Много от тях бяха от сънародници, които не познавам лично", заявява Сакскобургготски и допълва:

"В този мъчителен за нашето семейство момент, когато след 75 години може в една свободна и демократична България да бъда принуден към второ изгнание, тази подкрепа е особено ценна!"

Сакскобургготски заявява, че все по-често се пита: "заслужавам ли да ме лишат от моя дом и заставят да напусна Родината".

Пита се и доколко е защитено правото на собственост на всеки български гражданин и на чуждестранния инвеститор от подобни политически продиктувани посегателства.

"Може би много хора не ме познават и мерят със своя аршин. За тях искам за пореден път да заявя, че 55 години съм живял и без тези имоти", заявява Сакскобургготски.

Симеон Сакскобургготски посочва, че вече се уповава само на това, че посегателствата над него няма да останат незабелязани в чужбина, където частната собственост е неприкосновена.

Още веднъж от сърце благодаря на всички за изразената съпричастност, завършва обръщението си Сакскобургготски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари