Силно земетресение удари Вранча

43
Трусът е регистриран в 9:25 ч.
Трусът е регистриран в 9:25 ч.

Трусът е регистриран в 9:25 ч.

Земетресение с магнитуд 4,2 е регистрирано днес в сеизмичния район Вранча в Източна Румъния, съобщават от Националния институт по геофизика.

Трусът е регистриран в 09:25 местно (и българско) време в окръг Бузъу.

Епицентърът на земетресението е в близост до следните градове: 43 км югоизточно от Сфънту-Георге, 48 км източно от Брашов, 71 км северозападно от Бузъу, 74 км западно от Фокшани, 77 км северно от Плоещ, 98 км североизточно от Търговище.

Най-силното тектонично движение в Румъния през тази година беше регистрирано на 14 февруари в окръг Горж и имаше магнитуд 5,7 по скалата на Рихтер, припомня Диджи24.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Анонимен
    Вранча редовно се обажда, а русенци в някакъв малоумен транс продължават да "реконстроират" панелките си - изрязаха стените на първите етажи, за да си пристроят балкони, махат цели носещи стени, вкопават тръбите на парните инсталации в пода, като ГЛАВНИЯТ ПОЛИЦАЙ НА РУСЕ! Поради тази причина от такава тръба вода изби близо до крушката в едната стая на долния апартамент. Вече 15 ГОДИНИ ТОЗИ ТИП ЕЖЕДНЕВНО НАВОДНЯВА ОТ БАНЯТА СИ съседите под него, стените на апартамента им ПОЧЕРНЯХА, НАПУКАХА СЕ И ЕДНАТА СЕ СЦЕПИ! ГЛАВНИЯТ ПОЛИЦАЙ на Общото събрание на входа каза, че няма да направи ремонт, ще изчака стените ни напълно да се сцепят, тогава ще си продаде апартамента и ще се махне. Ако решим да го съдим, ще протака делото, докато стените се напукат!!! Всички мълчат, защото се страхуват от него. "Незаконно строителство" го защитава! А Милена Цонева от МВР дори отказва да се срещне с жалбоподателите. България на мутри и беззаконията!
  • -8
    3
    реалист
    Хайде ПАК плачете за АЕЦ "Белене", тъпи комуняги!
  • 16
    2
    до 1
    Много си глупав, като ГЕРБ-аджия.
  • -17
    1
    Ха ха
    Румънците са започнали пак да вадят нефт. Това е причината за земетресенията.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари