Силна буря връхлетя София

3
На места вече сигнализират и за градушки
На места вече сигнализират и за градушки Снимка: Meteo Balkans

На места вече сигнализират и за градушки

Силна гръмотевична буря се образува над София, малко след 15:00 часа, като бурята обхвана централните квартали на града.

Според метеоролозите на Meteo Balkans клетката ще се разшири на изток към Летище София и източните квартали на града. Очакваме силни пориви на вятъра, силен дъжд и дори възможни локални наводнения, като наводнени подлези и мазета.

Възможни са и дребни материални щети! На места вече сигнализират и за градушки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    до 1
    направо ме изпревари с този коментар, щях на напиша нещо подобно.. това ако не е знак че нашия Господ на Небето, да се слави вечно, все пак е най-великия, че и той е против нашия народ да става жертва на американските еврейски, сатанински и антихристски политически простотии, не знам какво друго е ================================================================ =============================================================== =============================================================== =============================================================== =============================================================== вечна слава на Бога и успех на Русия да смачка украинската измет и после да накаже американските свини
  • 7
    1
    Точен
    И Господ Бог не го обича тоя Земенски и му показа с времето си
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари