Сигнал за полицейско насилие в Силистра

0

"Пребили са сина ми и са го зарязали. Не мога да ви опиша как се чувстваме с майка му, в шок сме!", заяви Неджмедин Мехмед​

Неджмедин Мехмед пожела да разкаже за полицейско насилие, упражнено от служители на РУ - Силистра върху сина му, който не е изпълнил полицейско разпореждане да спре веднага на стоп палка.

"Тази сутрин в 7:15 часа вкъщи се прибра сина ми Ерсун с обезобразено лице. Попитах го: "Какво стана, какво се случи?" Каза ми, че полицаите са го набили. След това се обадих на тел.112 и дойдоха две коли пред блока. Помолих ги да ни придружат до бърза помощ, но те отказаха, след което сами отидохме до болницата, където той бе приет в Хирургично отделение и в момента е там, защото лекарите искат да е под непрекъснато наблюдение следващите 24 часа.", разказа г-н Мехмед, цитиран от Кворум Силистра.

Според думите на Неджмедин Мехмед случката се разиграва около 4:00 часа тази сутрин в района на известното силистренско заведение "Версай".

Четири полицейски патрулки са последвали колата на 30-годишния Ерсун, след като той отказал да спре веднага на стоп палка в района на "Валентина".

Малко по-късно той спира автомобила на знак "Стоп", а полицаите го вадят от колата. Свалят го на земята и почват да го бият. След като виждат, че кърви обилно са му дали вода да се измие. След това Ерсун загубил съзнание. След тръгването на полицаите момчето стои близо 3 часа сам в колата, явно неадекватен, след което се прибира вкъщи.

Г-н Мехмед изрази своето недоумение и болка, като коментира, че не може да разбере такова безчовечно отношение.

"Взета му проба за алкохол и дрога, след което го оставят. Ако е виновен защо не са го прибрали в полицейския участък или поне да го закарат до болницата?", пита бащата на Ерсун.

"Това за мен е много нехуманно отношение. Не мога да ви опиша как се чувстваме с майка му, в шок сме!"

Официална информация от полицията все още няма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Минувач
    Трябва и дъртия да обработят по същия метод
  • -1
    1
    Ооооо
    Малко му е на този изверг!!!!!Баща му да отговори, защо не е спрял на стоп палка?Защо ли аджава?????Полицаите са си свършили работата!!!!!Следващия път пак да не спира!!!!!!Изверги,престъпници!!!!С перце ли да ги галят?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари