Сигнал за опасен пътен участък в новата промишлена зона в Русе

9

Избуяла растителност създава предпоставки за пътни инциденти

Русенец подаде сигнал за избуяла растителност и неглижирането ѝ в платформата Helpbook.info

"Уважаеми представители на Община Русе, пиша във връзка с увеличена растителност на общински път Русе - п.к. Мартен, нова промишлена зона, в участъка на десния завой преди отбивката за "Гранична полиция". Увеличената растителност, високи дървета и надвиснали клони стесняват пътното платно и създават предпоставка за тежко ПТП, особено в случай на преминаване през завоя на високи превозни средства като автобуси и камиони. При преминаване през завоя на автобус или камион водачът му навлиза в платното за насрещно движение, за да избегне контакт с клоните от дясната му страна. Допълнително увеличената растителност и дървета ограничават видимостта към отбивките за "Гранична полиция" и фирма МБМ Металуърк.

Молбата ми е за напълно премахване на храстите и дърветата и осветляване на пътния участък, за да се намали вероятността за възникване на ПТП", пише Пламен Любенов Коцев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    селянин
    любителите на трънаци, няма ли да се включат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари