Сигнал за бомба приземи аварийно самолет на румънско летище

0
На борда е имало над 100 души
На борда е имало над 100 души

На борда е имало над 100 души

На летище “Хенри Коанда” в Отопени, Румъния, беше обявена тревога. Причината - излетял от Турция самолет направи аварийно кацане след сигнал за бомба, съобщи "Румъния Инсайдър", цитиран от БГНЕС.

Според ръководството на летището става въпрос за самолет Airbus 321, принадлежащ на компанията "Пегасус еърлайнс" (Pegasus Airlines), който изпълнява маршрута Истанбул-Дюселдорф. Въздушният трафик на летището не е засегнат, според изданието.

"На борда на самолета има над 100 души. В такива случаи се прилага спешният ред, координиран от антитерористичните служители. Пътниците и членовете на екипажа ще бъдат евакуирани и ще останат на пистата, за да бъдат проверени. След това ще бъдат отведени в защитена зона, докато самолетът и багажът се проверяват. Операцията ще отнеме няколко часа", съобщават в изявление властите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари