Сидеров клонира Кончита Вурст и я изтипоса пред представителството на ЕК в София

0
Сидеров клонира Кончита Вурст и я изтипоса пред представителството на ЕК в София
Видео: БГНЕС

На протест пред представителството на Еврокомисията лидерът на „АтакаВолен Сидеров заяви, че доходите в България са 10 пъти по-ниски, отколкото в Западна Европа и определи това като позор, унижение и двоен стандарт.

По нареждане на атакистите едър мъж се бе преоблякъл с дълга розова рокля, черна перука, силен вечерен грим и нарисувана брада, за да покаже какво според „Атака” символизира ЕС. На раменете си той носеше и розова лента с надпис „евроценност”.  

Не искаме Кончита Вурст да бъде европейската ценност”, каза лидерът на атакистите, който този път упражняваше красноречието си, качен върху пикап. Сидеров разпалено обясни, че трябва да има бракове само между мъж и жена, а брачните съюзи между гейовете да са забранени.

В Евросъюза, в Брюксел аз ще кажа в лицето на самодоволните евробюрократи – доходите в България и целия Евросъюз трябва да започват от 500 евро минимална заплата и 250 евро пенсия”, каза той.

Второто, което ще кажа на бюрократите в Брюксел, е, че за България се отпускат 5 пъти по-малко фондове. Това е дискриминация, това е двоен стандарт и ние сме против него. Ние даваме толкова членски внос, колкото получаваме. Това е позор и това трябва да се поправи, някой трябва да го каже. Вие си отговорете на въпроса кой може да го каже, кой?”, заяви още Сидеров.

Източник: News.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари