Сидеров, Чуколов и Шопов вече са независими депутати

0
Решението за "отлюспването" на депутатите от "Атака" беше взето в четвъртък с 20 гласа "за" и нито един "против" и "въздържал се"
Решението за "отлюспването" на депутатите от "Атака" беше взето в четвъртък с 20 гласа "за" и нито един "против" и "въздържал се" Снимка: Красимир Юскеселиев / Дневник

Решението за "отлюспването" на депутатите от "Атака" беше взето в четвъртък с 20 гласа "за" и нито един "против" и "въздържал се".

Председателят на парламента Цвета Караянчева обяви в началото на днешното заседание промените в ПГ "Обединени патриоти". С решение на групата се променя съставът, като се изключват Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов от "Атака".

ВМРО и НФСБ ще продължат да работят заедно, но без "Атака", която изключиха. Лидерът на партията Волен Сидеров и депутатите му Павел Шопов и Десислав Чуколов са изключени и от парламентарната група. Това обявиха официално в четвъртък пред медиите ръководствата на ВМРО и НФСБ. Решението за "отлюспването" на депутатите от "Атака" е взето с 20 гласа "за" и нито един "против" и "въздържал се". 

В днешната си програма депутатите включиха изслушване на министъра на земеделието Десислава Танева във връзка с обстановката с африканската чума у нас.

Народното събрание започна работа с ново обсъждане на ратификацията на четирите международни договора, свързани с покупката на F-16 Block 70, върху които президентът Румен Радев наложи вето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари