Шумът, че в НАП си раздали премии, е популистки и неоснователен

0
Събрали няколко милиарда данъци над предвиденото, логично е да раздадат 30 млн. премии на служителите, пише Иван Бакалов
Събрали няколко милиарда данъци над предвиденото, логично е да раздадат 30 млн. премии на служителите, пише Иван Бакалов

Шумът, че в НАП си раздали премии, е популистки и неоснователен

Събрали няколко милиарда данъци над предвиденото, логично е да раздадат 30 млн. премии на служителите. Това го има в цял свят.

В Щатите например има и закон, когато някой разкрие измама на държавата, далавера за милиони, да му платят процент от спестените или върнатите в хазната пари.

Тук нещата могат да се оправят с един такъв закон - сега всички прикриват престъпления, взимат процент или дори не взимат, само ги заплашват. А държавата може да плаща процент при разкриване на далавера. При това и по-щедър от този на злоупотребяващите с властта.

И трябва да се промени НК, този, който разкрие корупционна схема, че е взел рушвет, процент, да не подлежи на наказателна отговорност.

Че както се вижда прокуратурата не ще сделки с обвиняем, за да не се разкрива къде нагоре отиват парите.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Бакшиш, моля...
    С разкриването на корупционна схема се занимават много държавни институции от изпълнителната и съдебна власти, така че на всички ли трябва да раздават проценти пари - дял от корупционните сделки?
  • 4
    1
    Русенец
    Премиите са абсолютно незаслужени !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари