Ще вали ли в деня на изборите?

1
Сутринта по колите ще има скреж, а температурите ще са около нулата
Сутринта по колите ще има скреж, а температурите ще са около нулата

Около изборите ни очаква тихо, мъгливо и прохладно есенно време.

И в събота, и в неделя мъглите ще покриват голяма част от районите около водоемите и котловините в ранните часове, предава NOVA. На някои места видимостта ще е понижена за по-дълго време, което ще задържа температурите ниски. В събота около обяд слънцето ще се покаже, но бързо след това от запад ще започне заоблачаване, което ще обхване цялата страна. В топлата част на денонощието термометрите ще показват между 10 и 15 градуса.

Денят на изборите ще е облачен, но без валежи. Сутринта по колите ще има скреж, а температурите ще са около нулата. В Дунавската равнина и в Тракия ще има мъгли. Следобед термометрите ще се колебаят между 10 и 15 градуса.

В началото на седмицата след вота от североизток ще нахлуе студен въздух, което ще свали температурите още малко. Времето ще остане облачно, а в хода на деня ще превали. Валежите ще са незначителни като количества. Температурите ще са в интервала 8-13 градуса.

Във вторник отново ще има условия за превалявания, но сравнително оскъдни и на малко места. През втората половина на седмицата слънцето ще се показва по-често, но времето ще остане студено. Слабо повишение на температурите, съпроводено със сутрешни мъгли се очаква към края на седмицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари