Ще получа ли отговор от кмета, кога е поставен този знак?

1
Н. Стоянов: Това е рекет, актовете на всички наказани трябва да се отменят
Н. Стоянов: Това е рекет, актовете на всички наказани трябва да се отменят Видео: Никола Стоянов

Никола Стоянов е глобен за паркиране на улица "Янтра" до Русенския университет без да има основание за това.

Той твърди, че във времето когато е бил глобен е нямало забранителен знак и решава да потърси правата си в съда.

Г-н Стоянов е снимал с телефона си как от Община Русе поставят знак, който забранява спирането и паркирането по улица "Янтра". Поставянето на забранителния знак се случва след като той вече е отнесъл глоба от МВР.  Никола Стоянов е решил да търси правата си до край и е подал молба до Община Русе в която пита на коя дата точно е поставен забранителния знак на улица "Янтра".

Отговор все още няма.

"Г-н Бурджиев ще получа ли отговор от кмета, по молбата си най-сетне, кога е поставен знака, който го нямаше, а се съставяха актове на граждани и се вдигаха незаконно колите им с паяка", пита г-н Стоянов Областния управител на Русе.

"Увaжaеми г-н Областен управител, получих отговор по трите ми молби и жалби, но не ми е отговорено на въпроса за конкретния знак пред "ДAВ 4" на улица "Янтра" 12, а за други, които не ме интересуват. Очаквах го това и за това Ви писах на стената, за да се вижда как работи администрацията с гражданите. Желая отговор по въпросите ми, а не зaобикaлянето им. Подaдох Зaявление до Вaс за зaбaвянето им, но сега ще подaм и за това зaобикaляне на въпросите ми, защото знака е поставен някъде към края на 2013 г., а го прикривaт, защото са налагали глоби на това място преди да го е имало. Това е РЕКЕТ!.", заяви Никола Стоянов.

Будния гражданин призовава институциите да отменят всички наложени глоби и да обезщетят санкционираните през времето, когато е на улица "Янтра" е нямало забранителен знак и липсвало основание за санкции на шофьори от страна на МВР - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари