Поредно нагло паркиране в зелените площи на Русе

3
Шофьорите са спрели на малкото останали зелени площи до църквата "Св.Николай" на улица "Епископ Босилков" в центъра на Русе
Шофьорите са спрели на малкото останали зелени площи до църквата "Св.Николай" на улица "Епископ Босилков" в центъра на Русе Снимка: Helpbook.info

В платформата Helpbook.info продължават се показват нагло паркирали автомобили в град Русе

"Три автомобила паркираха съвсем спокойно на една от малкото останали зелени площи до църквата "Св.Николай" на улица "Епископ Босилков". Много пъти съм подавал сигнали да се предприемат някакви действия и да се ограничи това безобразно паркиране в района, но резултат няма.

Моля, община Русе поне да постави ограничаващи паркирането колчета около зелените площи в района. Няма да е лошо да се поставят такива колчета и около детската площадка зад църквата, защото децата са принудени да играят заедно с колите.

Да не говорим за безобразното паркиране на по два реда по улицата, дори почистващите машини не могат да минават тогава по улицата“, пише в сигнала.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    daskal
    Това е положението из целия град. Изключителна наглост! Навсякъде е изровено от гумите им. Навсякъде е кал и мръсотия! За какви съобщения със снимка говорите? Защо ще ни карат НИЕ да се занимаваме с тези лумпени? Да обикалят, да ги снимат и да пишат актове! Нали с нашите данъци им плащаме заплатите?
  • 4
    8
    Ще боли
    Имам снимка точно на същата бричка най-отпред как собственика й я е спрял като цървул. Направил съм нужното, ще боли :)))
  • 9
    7
    Az
    Как никой не протестира срещу безразборното застрояване на града, без нито един паркин пред новите жилища.
  • 10
    6
    кака Сийка
    Липсата на контрол и санкция - това е положението! Всеки се мисли, че е прав и се прави на непукист. На българина трябва да му бръкнеш в джоба, че да се надяваш да му дойде акъла!
  • 20
    5
    До мъдю
    Ей, правилно си се кръстил - мъдю. Явно те заболя, нали. Или позна своя таралясник на снимката. Напълнихте града, ама това не ти е поляната на село, където да спираш където си решиш. Толкова сме далеч от Европа. В Швейцария ако паркираш така, поне десетина швейцарци вече щяха да са изпратили снимки на полицията, на общината и съответно нарушителят щеше да бъде глобен. Но това е в Швейцария, не в Евроазиатската башибозушка република България. В Русе паякът те вдига и те глобяват само ако си паркирал на място за паркиране без да си платил. Друго не ги интересува. Пътна полиция юнашки спи или се крие в храстите. А и защо му е на Русе да има зелени площи. Новите "русенци" ако искат зелени площи чисто и просто ще си идат в къщи на село. Е, вярно е че там се бачка и няма тарла, ама голяма работа, те вече свикнаха да не работят, така че където и да са, пак няма да работят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари