Колко акта са направили от КООРС за хвърлен фас в Русе?

8
Глобяват ни за неправилно паркиране, а за влизане в тревна площ? Това също е нарушение...
Глобяват ни за неправилно паркиране, а за влизане в тревна площ? Това също е нарушение... Снимка: Община Русе

Колко акта са направили от КООРС през последната година за хвърлен фас в Русе?

Това попита Галичка Николова в групата "Обществен съвет Русе" във Фейсбук.

"От години си задавам въпроса, а днес той е належащ и болезнен многократно повече. Защо КООРС ни глобява, когато спрем неправилно (на жълта зебра, без да създаваш опасност за движение, с двете гуми на тротоара, на възможно празно кътче..и други подобни принудени грешки)

Къде да спираме, при положение че Община Русе не подсигурява нормални паркоместа. Парите за платен паркинг са невъзможно скъпи, а и да платиш паркомясто трябва да се превърнеш в пазач - всички ти спират на мястото...за две минути...точно толкова,колкото да не можеш да спреш. При положение, че улиците са разкопани, въртиш като луд да си намериш възможно място, гориш необяснимо скъпо гориво, според мен е кощунство изискването за плащането на тези глоби.

Общината да търси други доходи да си напълни касичката!!! От ВиК например,за просрочване на срока на обектите... Аз определено отказвм да ги плащам! Моля за вашата подкрепа, или за промяна на Наредбата.

В тази връзка , искам да попитам КООРС - колко акта е направил през последната година за хвърлен фас, или влизане в тревна площ? Това е също нарушение, нали??", пише г-жа Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    18
    Киро
    Корс също са на касичката. Колко са глобите на кучкарите които не ползват наморници ? Никаква активност !
  • -4
    17
    До простака Цензор
    Плащай си!
  • 0
    16
    До Цензор
    Общината е направила закрит паркинг, който винаги е полупразен защото Ганьо Русенски не иска да плаща. Кмета ли е виновен за простащината ви?
  • 7
    15
    Цензор
    Г-жо Общественик, много се радвам на вашия обществен ентусиазъм. Вие и другите общественици задавате въпроси, но не на който трябва. Протестирате, че са ви писали фишове, а нямало достатъчно паркоместа, но не питате кмета защо не прави паркинги, а питате защо не си глобява за хвърлени фасове, може би защото няма достатъчно пепелници:). Вие отклонявате общественото недоволство от главния виновник и я насочвате на някое друго място. Дано хората се осъзнаят и не следват хора като вас!
  • 5
    14
    До 12
    И как си мислиш, че е възможно да се глобява по твоите клипове?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари