Ще монтират платформа за деца с увреждания в ОУ „Тома Кърджиев“

0
Това трябва да се случи до края на годината
Това трябва да се случи до края на годината Снимка: архив

Дейностите по проекта следва да приключат в рамките на тази година

Община Русе е одобрена по ПроектКрасива България“ към мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура“.

Предвижда се по програмата да се извърши монтаж на хидравлична платформа (тип асансьор) за осигуряване на достъпна среда за ученици с двигателни затруднения в ОУ „Тома Кърджиев“ в Русе. Общият бюджет на проектното предложение е 113 090 лв., от които 66 723 лв. финансиране от бенефициента и 46 367 лв. съфинансиране от Министерството на труда и социалната политика.

Дейностите по проекта следва да приключат в рамките на тази година.

За Община Русе е приоритет осигуряването на качествено образование за всички деца. Администрацията се е заела със задачата да търси възможности за изграждане на асансьори и в учебните заведения, с които да се гарантира в пълна степен предоставянето на равни възможности за всички ученици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари