Ще има ли предсрочни избори?

0
Според журналиста Виктор Иванов предсрочните избори не са сигурни
Според журналиста Виктор Иванов предсрочните избори не са сигурни Видео: NOVA

Предсрочните избори не са сигурни

Така коментира развитието на политическата ситуация у нас след излизането на ИТН от четворната коалиция журналистът от „24 часа” Виктор Иванов в ефира на предаването „Твоят ден” на NOVA

Той обаче отбеляза като знаково появяването на президента с коментар по темата едва днес: „Президентът изостави Слави. На президента също не му се иска да управлява”, посочи Иванов.

Силвия Великова от БНР също не се нае да прогнозира ще се стигне ли до избори, но подчерта, че е почтено да има избори. „Смятам, че се минаха всякакви граници от гледна точка на семейните отношения и кухнята, което означава, че тези хора са се събрали просто защото имат интерес, а не защото имат желание да управляват и да помогнат на страната”, каза тя.

Двамата журналисти коментираха предложението на ПП Бойко Рашков да стане шеф на КП КОНПИ, както и Бойко Атанасов да оглави комисията. Дадоха трактовка и на случая със самолета, пробил въздушното пространство на няколко страни от НАТО и кацнал у нас, където според Виктор Иванов:

„Знаем, че българските МиГ 29 не излитат, защото вали дъжд. Той си каца във Видин, сипва гориво от туби, отива до Търговище и сега полицията издирвала собственика. Това значи, че може всеки да влезе в държавата. Нали си представяте на какво ниво са ВВС? Искам само да припомня, че това са тези герои, които не искат модернизация. Те искат да си летят на МиГ 29 - хората на Румен Радев”.

За Силвия Великова случаят изглежда много абсурдно. „Тъжна история, но на фона на това, което се случва в България, може би всичко е обяснимо”.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари