Шофьорка изпълни зрелищна каскада на магистрала в Джорджия

0
Колата ѝ летя близо 40 метра след удар в автомобил на „Пътна помощ“
Колата ѝ летя близо 40 метра след удар в автомобил на „Пътна помощ“

Колата ѝ летя близо 40 метра след удар в автомобил на „Пътна помощ“

Каскада като от филма „Бързи и яростни“, но за съжаление в реалния живот, се разигра на магистрала в американския щат Джорджия, след като автомобил излетя във въздуха при удар в камион. Видео от инцидента е заснето с помощта на камера на гърдите на полицай и е публикувано в YouTube канала Marquis912, пише Automedia.

Малко преди този инцидент в платното за другата посока е станала катастрофа и на пътя вече е имало полиция и спасителни екипи. И когато ченгето с боди камерата се движи към мястото на удара да помага, устройството запечатва как Nissan Altima от 2014 г. буквално излита от спусната на пътя товарна платформа на влекача.

Зад волана на автомобила в неволната каскада се оказва 21-годишна жена, за която се предполага, че се е загледала в колите от първата катастрофа и не е видяла спрения в лявата лента камион, очевидно предназначен да евакуира вече повредена машина.

Въпреки, че младата дама е натиснала спирачката в последния момент, заради високата скорост нейният автомобил се катапултира и според протокола е летял около 36 метра във въздуха, а след приземяването удря друг Nissan Altima в съседно платно.

При втория инцидент, освен жената зад волана на излетялата Altima, от отломки е пострадал заместник-шерифът на окръг Лаундс, който е бил наблизо. И двамата са настанени в болница без опасност за живота, като се съобщава и за пострадал спътник на шофьорката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари