Шофьорка чака три месеца резултати от кръвни тестове

0
Колата на Ивелина Желязкова е конфискувана след полеви тест за наркотици
Колата на Ивелина Желязкова е конфискувана след полеви тест за наркотици Видео: bTV

Колата на Ивелина Желязкова е конфискувана след полеви тест за наркотици

Пореден проблемен случай с конфискуване на автомобил след спорен резултат от тест. Три месеца Ивелина Желязкова е без кола.

Взимат ѝ я от полицията след положителен бърз тест за наркотици. Жената чака да излезе резултатът от кръвния ѝ тест.

През това време няма с какво да закара детето си на училище, а баща си - в болницата.

Полицията ме спря при прибиране към вкъщи за рутинна проверка. Направих полеви тест за наркотици ми отчете анфетамин. Аз не се съгласих с резултата и дадох кръвна проба. Наркотици не съм употребявала през живота си. Преди да се кача в колата не съм взимала нищо“, разказа Желязкова, предава bTV.

По думите ѝ й свалили номерата на автомобила и ѝ взели книжката. Тя посочи, че дори и лекарства не приема.

Единственото, с което тя си обяснява положителния тест е, че е пила енергийна напитка преди да се качи в колата.

Желязкова заяви, че от отнемането на книжката ѝ са минали три месеца.

Никой не ми казва и не ми дава информация къде се намира и какво се случва с кръвния тест“, подчерта жената. По думите ѝ й казали, че може да чака шест месеца за резултат.

По никакъв начин не мога да помогна на моето семейство. Разчитам на приятели да ми помагат. В този момент колата ми е доста необходима. Ние живеем в малък град – Раднево и такава информация бързо се разпространява. Отразява се зле на семейството ми. Бяха ме писали по сайтове за новини“, каза Желязкова.

В 14-дневен срок аз пуснах възражение и делото за възражението ще бъде на 3 октомври. Но няма да има ефект, защото нямам резултат от кръвните проби“, подчерта тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    4
    Чакай, чакай
    Тя, лавината започва от една шепа сняг, пък после помита градове. Били отнели 600 автомобила ама свенливо пропускат, че има 600 заведени дела. И само се чакат кръвните проби. Като започнат да излизат, е тогава ще е зловещо. За година без автомобила ми, аз ще претендирам за 100 000 лева обещетение. Това са само преките разходи. Допълнително ще оценя емоционалните ми вреди, че са ме представили като наркоман. Пък и автомобила ми, след една година някъде захвърлен, вече не е автомобил - още пари. И българския съд не е последна инстанция. Огромни адвокатски кантори не ти вземат и стотинка за да те представляват пред европейски съдилища. Те после си вземат хонорарите от осъдените, в случая държавата България. Само чакайте още малко да видите какви мини ще гърмят.
  • 6
    3
    Данчо-ментата и компания
    А-така, ще стоите без коли тъпаци заспали, докато ви дойде акъла! Още отначало ви предупреждавахме, че този "закон" беше вкаран от корумпираните подлоги в политиката само за тормоз, репресии, угнетяване на тъпото заспало население, а вие ни се подигравахте по форумите, и предпочетохте да чоплите семки пред телевизора със сериали, вместо да се вдигнете и да протестирате. Нали така? Е като сте толкоз тъпи и заспали - сега ще си сърбате това, което продажните корумпирани политически подлоги ви забъркаха - ще стоите без коли и без книжки, без да сте виновни. Тъпаци с робско самосъзнание като вас това заслужават. Корумпираните политици заграбиха властта с измама, и чрез такива престъпни, криминални, рекетьорски закони ще ви държат вечно в страх и подчинение. Няма да се оттървете !
  • 7
    2
    Аз
    Ако на полицай му направят тест и той е положителен. Ще конфискуват ли патрулката ? За един приятел питам.
  • 7
    1
    Стефан
    Три месеца са нищо. В блока има човек, очакващ резултата седми месец. Миналата седмица адвокат от Русе ми каза,че негов клиент чака отговора вече 13 / тринадесети месец/. Адвокатът очаква отговора, за да заведе дело против държавата. Т.н. тестове за наркотици дават около 40% грешни резултата, но съсипват живота и нервите на десетки хора у нас.Доста лекарства и други неща дават резултат като от приемане на наркотици, но въпреки исканията фармацевтите и министерството на здравеопазването отказва да даде списък на медикаментите, даващи резултат като употреба на наркотик.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари