Шофьори слязоха от колите си и започнаха да отпушват шахтите в Русе

24
Поройният дъжд отново блокира целия град
Поройният дъжд отново блокира целия град

Поройният дъжд отново блокира целия град

Поройният дъжд, който започна да вали в следобедните часове в Русе и региона, отново блокира целия град. Възловите булеварди, където има мостове, се наводниха и преминаването на автомобилите се оказа невъзможно. На места полицията затвори улиците, за да не се преминава оттам, тъй като колите закъсваха. Градският транспорт също не можеше да се движи из града, предаде Русе Медиа.

Много от шофьорите предпочетоха да изчакат водата да се оттече, преди да продължат. Някои от тях дори слязоха от автомобилите си и започнаха самостоятелно да отпушват шахтите, които се оказаха затлачени с боклуци.

От кварталите, където вървят дейности по водния проект, споделиха, че водата е отнесла насипаната фракция, а в един от изкопите има пропаднала с предната си част кола.

Във видеото може да видите картина от обстановката и да чуете какво коментираха русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Краси
    На ГЕРБ шибаните ремонти. Крадоха 12 години и доведоха Русе и държавата до тотал-щета.
  • 3
    7
    ВиК
    Най изявилите се ще ги вземем с предимство на работа при нас без конкурс пробно за 6 месеца на минимална заплата.
  • 3
    6
    Стефан
    Много голяма част от квадратните шахти по улиците в Русе са пълни на 100% с боклуци, а друга част донякъде, но погледнато отгоре изглеждат като незапълнени.. В квартала, където живея има много пълни догоре.. За почистването им има техника, но работниците не желаят да ги почистват, защото по мои данни за почистването на една шахта се плаща по 14лв.
  • 7
    5
    Бла бла
    В Нисово всичко е точно. Жулим сливата на ЕКО вложката
  • 13
    4
    селянин
    кви ги дрънкате бре кретени.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари