Шофьорът, помел коли и автобус в Бургаско: Аз съм праведен и разумен!

1
Съдът реши да го остави за постоянно в ареста
Съдът реши да го остави за постоянно в ареста Видео: NOVA

Съдът реши да го остави за постоянно в ареста

Бургаският районен съд остави за постоянно в ареста шофьора, който при гонка с полицията помете 6 коли и автобус преди дни. На заседанието на съда в понеделник защитата на Иван Чонтов поиска той да бъде освободен срещу подписка.

В съдебната зала подсъдимият заяви: „Аз съм праведен и разумен гражданин и нека съдът да реши дали да ме остави в ареста”. Чонтов каза още, че иска всичко да приключи по-бързо, защото се страхува някой да не му навреди, предава NOVA.

Мъжът принуди полицията да го гони в продължение на 40 км в четвъртък вечерта. По време на гонката бяха ударени шест автомобила и автобус на градския транспорт. Чонтов продължил да скара дори със спукани от лента с шипове гуми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    KAT
    Всички са равни пред Закона. Някои са по равни. А някои са в равнис.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари