Шофьор засне "душата" на загинал при катастрофа!

1

Какво се случва след смъртта? Това е въпрос, който най-вероятно никога не ще намери отговор. Но тези, които вярват в прераждането и живота след смъртта, може би ще намерят доказателство в тази снимка.

Фотосът е направен от шофьорът на камион Сол Васкес във вторник следобед. Той спрял автомобила си на път в американския щат Кентъки, за да снима катастрофа, но това, което влязло в кадъра, било свръхестествено, казва той, предаде "Дейли Мейл".

Мъжът публикувал снимката във Facebook, където предизвикала истински фурор. Тя е споделяна десетки хиляди пъти в социалната мрежа, тъй като хората смятат, че на нея се вижда как душата на загинал при катастрофата човек се възнася към небето.

Васкес написал под снимката: "Увеличете и обърнете внимание на сянката, точно над шапката на щатския полицай. Всичко, което мога да кажа е, че се надявам всички да са добре".

В катастрофата наистина има един загинал – моторист, чието име не се съобщава. Той бил тежко ранен, бил отведен в болница, където починал от раните си.

Остава неизяснено едно – как душата на моториста е напуснала тялото му на мястото на инцидента, а той е починал малко по-късно в болницата?

Източник: Daily Mail
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари