Шофьор загина след удар в паркирал ТИР на входа на Русе

14
Инцидентът е станал в условията на слаб дъжд
Инцидентът е станал в условията на слаб дъжд Видео: Русе Медиа

Инцидентът е станал в условията на слаб дъжд

41-годишен мъж е загинал при тежка катастрофа, станала снощи около 23:20 часа на входа на Русе откъм София. Инцидентът е станал в условията на слаб дъжд, мокра пътна настилка и осветен пътен участък.

Лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с русенска регистрация, управляван от 41-годишен мъж, се е отклонил вдясно по посока на движението и се е блъснал в задната част на румънски тежкотоварен камион. ТИР-ът е бил паркирал извън платното за движение в прилежащо уширение.

„Снощи имах още 3 км до паркинга в Русе, бях спрял за почивка и усетих удар. Някой ме блъсна, слязох да погледна , имаше кола зад ремаркето ми. Слязох да видя, шофьорът все още дишаше, обадих се на полицията, полицията дойде и ще видим какво ще стане… Някой от семейството на водача дойде тук снощи, не знам коя беше дамата, аз се извиних и казах, че не съм виновен. На практика бях паркирал и той се удари челно. Аз нямах вина. Говорих с нея, тя не знаеше добре английски, но от това, което разбрах, тя ми каза, че на водача му е прилошало зад волана и затова се е ударил в мен. Не мога да ви дам повече информация, днес ще давам показания в полицията и сега чакам“, каза 31-годишният румънски шофьор Валентин Ротару, предава Русе Медиа.

Шофьорът на лекия автомобил е откаран от екип на ЦСМП в УМБАЛ “Канев“ с множество наранявания по цялото тяло, където е починал. Пробите на румънския шофьор за алкохол са отрицателни.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. Извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Ббббббб
    Ха,да те видим сега!!!!!Натиска силно педала,нали??????Един убиец по-малко на пътя!!!!
  • 2
    6
    Пълен ТАШАГ
    Катастрофа на местоХРАНИЛКАТА на КЪТ и ДАЙ ? И на 50 метра от входната табела РУСЕ. Той ТИР авджията не е виновен. А пък кметът е бил на барбекюто на Катунския Събор на Ромите в Накол ову.
  • 2
    5
    до 4
    браво! можеш да четеш! прочел си същинската статия под заглавието, печелиш медал Кирил и Методий за най-грамотен гражданин на държавата
  • 18
    4
    Непознат
    Умрелия е русенец не е румънец
  • -20
    3
    Русенец
    Прилошало му било…. На кого тея вицове карал е като улав там има 50 при удар с 50 нямаше да пукне мамалигата скапана! Джигит мамалигарски прост! София - Русе те летят ай стига тея филми! Фаче маче имало в гъзаче….
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари