Шофьор се заби в гараж в село Николово

1
Автомобилът е съборил част от стената на гаража
Автомобилът е съборил част от стената на гаража

На 02.10.2019 г. около 16:30 часа екип на сектор "Пътна полиция“ при ОДМВР - Русе е посетил сигнал за катастрофа на улица "Васил Левски“ в село Николово. 

При пристигане на място екипът е установил, че лек автомобил "Сеат“ се е забил в стена на гараж в частен имот, като автомобилът е съборил част от стената.

На място е установен водачът на автомобила – 26 годишен мъж, като същият е бил без наранявания. Той е заявил, че е управлявал автомобила с висока скорост, загубил е контрол над него и се е ударил в гаража. Тестван е за употреба на алкохол и наркотични вещества, като техническите средства са отчели отрицателен резултат.

В хода на проверка се е установило, че водачът е с отнета книжка по административен ред във връзка с образувано досъдебно производство за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. Също така се е изяснило, че автомобилът е без валидна застраховка "Гражданска отговорност" и не е преминал технически преглед.

Във връзка с гореизложеното са съставени общо 4 акта за нарушения, а регистрационните табели на автомобила са демонтирани и иззети.

По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари